Carmen Avram, către Dan Barna: Nu mă bucur că vi se întâmplă asta, mă cutremur. Sper că înţelegeţi ce aţi creat

Europarlamentarul PSD Carmen Avram a afirmat, vineri, că regretă ce i se întâmplă lui Dan Barna, referitor la proiectele verificate de către DLAF, însă măcar acum ar trebui să conştientizeze „ceea ce a creat prin campania de ură adusă în ţară” de către liderul USR.

4233 afișări
Imaginea articolului Carmen Avram, către Dan Barna: Nu mă bucur că vi se întâmplă asta, mă cutremur. Sper că înţelegeţi ce aţi creat

Carmen Avram, către Barna: Nu mă bucur că vi se întâmplă asta, mă cutremur. Sper că înţelegeţi ce aţi creat

„Vi se pare nedrept, dle. Dan Barna? Vă înţeleg perfect. Nedrept a fost şi pentru victimele colaterale ale campaniei de ură pe care aţi dus-o atâţia ani, intenţionat sau nu. Nedrept a fost pentru părinţii care, brusc, s-au văzut ironizaţi gros sau chiar agresaţi verbal de copiii pe care i-au crescut, pentru că îndrăzneau să aibă altă opinie politică. Nedrept a fost pentru minorii pe care i-ati invăţat cuvinte obscene, de pe plăcuţe suedeze, ca să fiţi siguri că vă asiguraţi electorat pe termen lung. Nedrept a fost pentru jurnaliştii bruscaţi, scuipaţi, injuraţi, doar pentru că lucrau la televiziuni care nu vă erau pe plac”, a scris Carmen Avram, pe Facebook.

Europarlamentarul PSD îi mai transmite liderului USR că regretă ce i se întâmplă, însă speră că acum înţelege ce a ceat.

„Nedrept a fost pentru căsniciile distruse după procesele publice pe care le-aţi orchestrat, deşi subiecţii lor erau doar suspectaţi, exact ca dvs, şi, ulterior, multe dintre procese s-au încheiat cu verdict nevinovat, fapta nu există. Nedrept a fost pentru prieteniile vechi rupte abrupt si, probabil, irevocabil, peste noapte, de campania de ură dusă de un sistem pe care l-aţi susţinut, încurajat şi folosit la maximum, inclusiv în afara României. Nu mă bucur deloc că vi se intamplă asta. Mă cutremur. Sper însă că măcar acum întelegeţi ce aţi creat. Şi că, măcar de-acum, va veţi educa simpatizanţii în spiritul pluripartitismului, care e o condiţie sine qua non a democraţiei. La fel şi dreptul la opinie”, a subliniat Carmen Avram.

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, vineri, că, după apariţia anchetei din Rise Project, strategia PSD să-l prezinte ca pe un politician cu probleme penale, ”asemeni lor”. El cere ca DLAF să trimită de urgenţă documentele la DNA, pentru că ştie că ”asta e comanda politică pe care au primit-o”.

Proiectele de incluziune socială pe bani europeni, care implică firma lui Dan Barna, sunt verificate de către Departamentul pentru luptă antifraudă (DLAF), potrivit unui răspuns al instituţiei. În replică, USR a transmis că proiectele au mai fost investigate o dată, nefiind găsite nereguli.

Rise Project a publicat, marţi, un articol în care acuză firma lui Dan Barna că multe proiecte au eşuat, iar pe liderul USR, că ar fi ”supervizorul senin al unor fraude şi conflicte de interese cu fonduri UE”. În replică, liderul USR Dan Barna a sugerat că articolul apărut pe Rise Project are legătură cu candidatura sa la alegerile prezidenţiale.

Taguri:
carmen,
avram,
barna

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici