Carmen Dan (PSD) absentează în ziua moţiunii de cenzură: Sunt în autoizolare

Senatorul PSD Carmen Dan anunţă că absentează de la şedinţa Parlamentului în care se votează moţiunea de cenzură, deoarece se află în autoizolare pentru că mama sa a fost testată pozitiv cu noul coronavirus.

1854 afișări
Imaginea articolului Carmen Dan (PSD) absentează în ziua moţiunii de cenzură: Sunt în autoizolare

Carmen Dan: Nu voi fi prezentă în Parlament. Sunt în autoizolare

„După o săptămână extrem de agitată, cu griji şi gânduri de toate felurile legate de starea de sănătate a mamei mele, care în cursul săptămânii trecute a fost testată şi ulterior confirmată cu virusul SARS-COV-2, astăzi se conturează a fi o zi de tristă amintire, atât din punct de vedere personal, cât, mai ales, politic”, transmite pe Facebook Carmen Dan.

Ea confirmă zvonurile conform cărora nu va fi prezentă în Parlamentul României pentru a vota alături de colegii săi pentru moţiunea de cenzură împotriva guvernului Orban.

„În oricare alte condiţii, nu cred că e nevoie să asigur pe nimeni că aş fi fost acolo. O fractură de mână sau de picior, o răceală mai mult sau mai puţin banală sau orice altă problemă de acest gen nu m-ar fi oprit să ajung în Parlament. Altfel spus, în aceeaşi zi în care mama a fost confirmată eu am fost testată, iar rezultatul este negativ. Nu am simptome de niciun fel, doar că legea îmi impune să stau în autoizolare, lucru pe care îl voi respecta”, conchide fostul ministru de Interne.

Parlamentul dezbate luni, de la ora 14.00, moţiunea de cenzură depusă de PSD, intitulată „Guvernul PNL - De la Pandemie la pande-mită generalizată”. Pentru ca guvernul să fie demis este nevoie ca minimim 233 de senatori şi deputaţi să voteze în favoarea moţiunii de cenzură.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici