Casa Albă regretă eroarea din transcriptul conferinţei lui Hadley

Casa Albă îşi exprimă regretul pentru eroarea de grafie apărută în transcriptul referitor la vizita preşedintelui Bush în România, precizând că, din păcate, transcriptul a fost postat pe pagina de Internet înainte de a fi editat şi numele preşedintelui Băsescu a apărut "aşa cum a auzit stenografa".

32 afișări
Imaginea articolului Casa Albă regretă eroarea din transcriptul conferinţei lui Hadley

Casa Albă regretă eroarea din transcriptul conferinţei lui Hadley (Imagine: Mediafax Foto)

Precizarea a fost făcută, pentru MEDIAFAX, de Ambasada SUA la Bucureşti.

"Din păcate transcriptul a fost pus pe pagina de Internet înainte de a fi editat şi numele Preşedintelui Băsescu a apărut aşa cum a auzit stenografa", a precizat Casa Albă, conform sursei citate.

"Ne exprimăm regretul pentru această eroare, transcriptul a fost corectat şi pagina de Internet a fost actualizată", a menţionat Casa Albă.

Preşedintele SUA, George W. Bush, se va deplasa la "Constadt", pe litoralul Mării Negre, pentru a se întâlni cu "preşedintele Vasesque", potrivit transcriptului conferinţei de presă a consilierului pe probleme de securitate naţională al preşedintelui american, publicat, miercuri, pe site-ul Casei Albe.

Conform transcriptului conferinţei de presă susţinute, joi, la Casa Albă, de consilierul pe probleme de securitate naţională al preşedintelui american, Stephen Hadley, preşedintele Bush "va călători la Constadt, pe litoralul românesc al Mării Negre, pentru a se întâlni cu preşedintele Vasesque".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici