Casa din Bolintin Vale a fiului senatorului Niculae Bădălău a fost spartă, la doi ani după spargerea dată la vila politicianului

Casa din Bolintin Vale, judeţul Giurgiu, a fiului senatorului PSD Niculae Bădălău a fost spartă de hoţi. Aceştia ar fi furat bani şi ceasuri de mână.

815 afișări
Imaginea articolului Casa din Bolintin Vale a fiului senatorului Niculae Bădălău a fost spartă, la doi ani după spargerea dată la vila politicianului

Casa din Bolintin Vale a fiului senatorului Niculae Bădălău a fost spartă, după casa spartă a senatorului Niculae Bădălău, a venit rândul locuinţei fiului său

Purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Ioana Sârbu, a declarat vineri pentru MEDIAFAX că poliţia a deschis un dosar penal pentru furt calificat şi îi caută pe hoţi.

„Sesizarea a fost făcută de un bărbat din Bolintin Vale, care a reclamat că mai multe persoane au pătruns în locuinţa sa şi i-au sustras mai multe bunuri. Spargerea a avut loc în noaptea miercuri spre joi”, a spus Sârbu.

Surse judiciare au declarat că bărbatul căruia i-a fost spartă casa este Gabriel Bădălău, fiul senatorului PSD Niculae Bădălău, iar hoţii ar fi furat bani şi ceasuri de mână.

Şi locuinţa lui Niculae Bădălău din Bolintin Vale a fost spartă de hoţi în noiembrie 2018, care i-au furat senatorului bani şi un pistol.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici