Cât au costat, în primele trei luni, deplasările externe ale lui Iohannis

Administraţia Prezidenţială a cheltuit în primele trei luni ale anului 2016 aproape 1,5 milioane de lei pe deplasări externe pentru transport şi cazare pentru delegaţiile oficiale ale preşedintelui, potrivit unui comunicat de presă emis de Preşedinţie.

2915 afișări
Imaginea articolului Cât au costat, în primele trei luni, deplasările externe ale lui Iohannis

Cât au costat, în primele trei luni, deplasările externe ale lui Iohannis

Pentru luna ianuarie, suma cheltuită de Administraţia Prezidenţială pentru deplasări externe este de apropae 10.000 de lei. Preşedinţia a cheltuit în februarie 855.000, când Klaus Iohannis a fost plecat într-o vizită de lucru în Germania şi a mai făcut o deplasare în Belgia, la Consiliul European, scrie Gândul. 
 
În luna martie cheltuielile pentru deplasări externe s-au ridicat la aproape 500.000, când preşedintele a făcut o vizită de stat în Israel şi Palestina, o deplasare la Consiliul European, o altă vizită oficială în Turcia şi o deplasare în SUA, la Summit-ul pe tema securităţii nucleare.
 
Preşedinţia precizează că în luna martie, cheltuielile pentru deplasări externe s-au reflectat în transportul delegaţiilor oficiale şi de însoţire, în costul curselor aeriene de linie pentru deplasările antemergătorilor, ale consilierilor prezidenţiali şi consilierilor de stat care se deplasează în străinătate, cazarea delegaţilor şi închirierea pe plan local a unor mijloace de transport.
 
Citeşte articolul integral în Gândul. 
 

 

 
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici