Cătălin Croitoru a renunţat la portofoliul Educaţiei – surse

Deputatul Cătălin Croitoru, avizat de colegiul Ditrector al PDL pentru portofoliul Educaţiei, Tineretului şi Sportului, ar fi renunţat la nominalizare, în urma discuţiilor din cadrul şedinţei de Guvern de sâmbătă, au declarat pentru MEDIAFAX surse din partid.

18 afișări
Imaginea articolului Cătălin Croitoru a renunţat la portofoliul Educaţiei – surse

Cătălin Croitoru a renunţat la portofoliul Educaţiei (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit surselor citate, Cătălin Croitoru a declinat nominalizarea pentru portofoliul Educaţiei, deşi fusese votat de Colegiul Director al PDL, vineri, cu 34 de opţiuni favorabile şi 32 împotrivă.

Croitoru nu a putut fi contactat pentru a comenta această informaţie.

Decizia deputatului PDL de a nu accepta portofoliului Educaţiei ar avea legătură, potrivit surselor democrat-liberale, cu discuţiile care au avut loc sâmbătă la Palatul Victoria, pe tema construcţiei bugetului de stat pe 2010.

În contextul retragerii lui Cătălin Croitoru, este vehiculat din nou numele lui Daniel Funeriu, fost membru al comisiei prezidenţiale pentru reforma educaţiei.

Daniel Funeriu a fost vehiculat, de altfel, şi în momentul configurării echipei guvernamentale, în şedinţa Colegiului Director intrând ca nominalizare Cătălin Croitoru. Funeriu a fost nominalizat şi în Guvernul Negoiţă.

Surse din PDL nu exclud însă şi nominalizarea unui tehnocrat la Educaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici