Cătălin Drulă: România riscă miliardele de euro din PNRR pentru că Ciucă nu vrea să-şi taie pensia

Preşedintele USR Cătălin Drulă afirmă că România riscă să piardă miliardele de euro din PNRR: „Premierul PNL Nicolae Ciucă nu vrea să-şi taie pensia specială. E pregătit să dea foc unei ţări întregi şi să piardă miliarde de euro din PNRR”.

12652 afișări
Imaginea articolului Cătălin Drulă: România riscă miliardele de euro din PNRR pentru că Ciucă nu vrea să-şi taie pensia

Cătălin Drulă: România riscă miliardele de euro din PNRR pentru că Ciucă nu vrea să-şi taie pensia

„În fiecare lună, plagiatorul Nicolae Ciucă încasează 18.000 de lei pensie specială pe lângă salariul de prim-ministru. Acum, nu vrea să renunţe în ruptul capului. Şi e pregătit să dea foc unei ţări întregi şi să piardă miliarde de euro din PNRR, cel mai amplu program de investiţii şi reforme elaborat de USR. Dacă am face un exerciţiu de imaginaţie: cum ar fi să fie pensia lui Ciucă la jumătate? Şi restul sumei să se împartă la oameni cu pensii mici, inclusiv militari, care nu au avut pilele şi norocul lui să iasă la pensie cu sume din astea?!”, spune Cătălin Drulă.

Preşedintele USR afirmă că partidele din coaliţia de guvernare au ca deviză „Totul pentru privilegiaţi, nimic pentru oamenii cinstiţi”.

Eliminarea pensiilor speciale este unul dintre jaloanele din PNRR pe care guvernul trebuie să le îndeplinească pentru a primii banii de reforme.

„Proiectul prezentat de coaliţia PSD-PNL nu elimină însă nicio pensie specială”, potrivit comunicatului USR

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici