Cătălin Predoiu, propus ministru al Justiţiei, a primit aviz favorabil în comisiile din Parlament

Deputatul PNL Cătălin Predoiu, propus ministru al Justiţiei în noul Executiv, a primit aviz favorabil în comisiile reunite ale Parlamentului. Au fost 38 de voturi „pentru”, 12 voturi „împotrivă” şi şapte abţineri.

329 afișări
Imaginea articolului Cătălin Predoiu, propus ministru al Justiţiei, a primit aviz favorabil în comisiile din Parlament

Cătălin Predoiu, propus ministru al Justiţiei, a primit aviz favorabil în comisiile din Parlament

Deputatul PNL Cătălin Predoiu a primit aviz favorabil din partea parlamentarilor din comisiile de specialitate, după ce 38 de parlamentari au votat „pentru”, 12 „împotrivă” şi au fost şi şapte abţineri.

Audierile în comisii au durat aproape două ore.

Cătălin Predoiu a mai deţinut acest portofoliu în perioada 2008-2012 şi a fost ministru interimar la Ministerul Afacerilor Externe. Predoiu a criticat în repetate rânduri acţiunile fostului ministru al Justiţiei Tudorel Toader.

Cătălin Predoiu (născut în Buzău, în anul 1968), propunerea pentru Ministerul Justiţiei în Guvernul Orban, a mai deţinut această funcţie în perioada 2008-2012.

Taguri:
predoiu,
aviz,
justiţie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici