Câte voturi a obţinut "Garcea" la alegerile din Olt. Mugur Mihăescu a candidat din partea AUR

Mugur Mihăescu, cunoscut pentru rolurile sale din emisiunile TV, a candidat în judeţul Olt pentru funcţia de preşedinte al consiliului judeţean. Candidatura sa a făcut parte dintr-o strategie a AUR de a pune candidaţi cu nume în mai multe judeţe.

Urmărește
19842 afișări
Imaginea articolului Câte voturi a obţinut "Garcea" la alegerile din Olt. Mugur Mihăescu a candidat din partea AUR

Câte voturi a obţinut "Garcea" la alegerile din Olt. Mugur Mihăescu a candidat din partea AUR

"Garcea" a convins aproximativ 27.000 de olteni, insuficient pentru poziţie.
 
La Olt poziţia de preşedinte al consiliului judeţean a fost câştigată de candidatul PSD, Marius Oprescu, care a obţinut 120.389 voturi (58,75%). Pe poziţia a doua s-a clasat candidatul PNL, Emanuel Oproiu, cu 40.982 (20,00%), pe locul al treilea a fost candidatul AUR, Mugur Mihăescu (27.506 de voturi, 13,42%), pe locul al patrulea a fost candidatul Dreptei Unite - USR - Forţa Dreptei, Emanuel Doagă (10.176 de voturi , 4,97%), iar pe locul al cincilea s-a situat candidatul Partidului SOS România, Mihai Adrian Ţiu (5.863 voturi, 2,96%).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici