Ce a răspuns Macron la întrebarea dacă este nebun

După ultima mişcare politică, preşedintele le-a spus oamenilor să nu le fie teamă, căci se gândeşte doar la interesele Franţei.

Urmărește
1537 afișări
Imaginea articolului Ce a răspuns Macron la întrebarea dacă este nebun

Macron, după ultima mişcare politică: Nu vă fie teamă, mergeţi şi votaţi. Sunt nebun? Mă gândesc doar la Franţa

„Le spun francezilor, nu vă fie teamă, mergeţi şi votaţi”, le-a cerut preşedintele francez Emmanuel Macron, întrebarat dacă decizia de a convoca alegeri politice anticipate, după rezultatul de la alegerile europene, nu este o alegere prea riscantă.

„Sunteţi nebun, aşa cum susţin ei?”, întreabă jurnalistul „Nu, deloc – răspunde Macron. Mă gândesc doar la Franţa. A fost alegerea corectă, în interesul ţării”.

Macron a exclus să demisioneze de la preşedinţia Republicii, „indiferent de rezultat”, la finalul alegerilor legislative.

Preşedintele a decis să dizolve Parlamentulo şi să convoace alegeri anticipate pentru 30 iunie şi 7 iulie.

„Politica - explică Macron - este mişcare. Nu am crezut niciodată în sondaje. Decizia pe care am luat-o deschide o nouă eră'', a declarat preşedintele, hotărât să oprească avansul naţionaliştilor Marine Le Pen şi Jordan Bardella. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici