Ce a răspuns vicepremierul Paul Stănescu când a fost întrebat dacă îi este ruşine să iasă cu Dragnea pe stradă

Vicepremierul Paul Stănescu a spus, joi, că nu îi este ruşine să iasă pe stradă cu preşedintele PSD Liviu Dragnea, după ce în spaţiul public a apărut o înregistrare în care Adrian Ţuţuianu relatează că Stănescu le-a cerut colegilor să verifice reacţia oamenilor dacă ies pe stradă cu liderul PSD.

1844 afișări
Imaginea articolului Ce a răspuns vicepremierul Paul Stănescu când a fost întrebat dacă îi este ruşine să iasă cu Dragnea pe stradă

Ce a răspuns vicepremierul Paul Stănescu când a fost întrebat dacă îi este ruşine să iasă cu Dragnea pe stradă

Întrebat, joi, la Parlament, dacă îi este ruşine să iasă pe stradă cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, vicepremierul Paul Stănescu a răspuns negativ.

„Nu. Cu nimeni nu mi-e ruşine”, a declarat Stănescu, la ieşirea din biroul lui Dragnea de la Camera Deputaţilor.

Chestionat de presă dacă este reală relatarea lui Adrian Ţuţuianu şi dacă le-a cerut colegilor să facă un experiment să iasă cu dl Dragnea pe stradă să vadă reacţia oamenilor, Stănescu a zâmbit şi s-a întors cu spatele la jurnalişti. „Nu ştiu”, a spus vicepremierul.

Într-o înregistrare prezentată de România TV, vicepreşedintele PSD Adrian Ţuţuianu vorbeşte despre discuţia din CEx al PSD în care Paul Stănescu le-ar fi spus colegilor că dacă vor cu Liviu Dragnea să îl ia de mână şi să iasă cu el prin Bucureşti, iar dacă reacţia oamenilor e bună, atunci "noi suntem nişte idioţi".

Potrivit unei discuţii audio între senatorul PSD Adrian Ţuţuianu şi primarii social-democraţi din judeţul Dâmboviţa, la ultimul CEx al PSD, vicepremierul Paul Stănescu le-ar fi spus colegilor, "în stitul lui mai cu «ar’metica», că cei care vor să-l susţină pe Liviu Dragnea să îl ia de mână şi să se plimbe cu el prin Bucureşti, Braşov sau Cluj, iar dacă reacţia oamenilor este una pozitivă, atunci "noi suntem nişte idioţi". Însă "dacă lumea vă înjură, ăsta e riscul vostru", a povestit Ţuţuianu.

Ţuţuianu mai spune, potrivit înregistrării, că nu i se pare normal "să avem un lider de partid care nu poate ieşi printre oameni".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici