Ce gafă a făcut Vanghelie în discursul de la mitingul USL

Vicepreşedintele PSD Marian Vanghelie l-a confundat, joi, în discursul susţinut la mitingul USL de la Romexpo, pe primarul PDL al Sectorului 3, Liviu Negoiţă, cu candidatul PSD la funcţie, Robert Negoiţă, el afirmând că "Bucureştiul nu are nevoie de Robert Negoiţă".

1167 afișări
Imaginea articolului Ce gafă a făcut Vanghelie în discursul de la mitingul USL

Marian Vanghelie (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

"Bucureştiul nu mai are nevoie de Onţanu, ci de un om gospodar. Bucureştiul nu mai are nevoie de Robert Negoiţă", a spus Vanghelie, în faţa celor câteva mii de membri PSD, PNL şi PC reuniţi la Romexpo.

Sala a reacţionat imediat, iar Vanghelie şi-a dat seama de confuzia pe care a făcut-o şi a revenit asupra erorii: "Robert Negoiţă va fi primarul Sectorului 3, sunt de acord. Sorin Oprescu va fi primarul general, alături de Marian Vanghelie, care va fi primarul Sectorului 5", a spus Vanghelie.

Pe de altă parte, Vanghelie a spus despre Crin Antonescu, liderul PNL, că este preşedintele României: "Pe 10 iunie, noaptea, cu premierul Victor Ponta şi preşedintele României, Crin Antonescu, vreau să sărbătorim victoria în toată România. Haideţi să-i batem. Vă rog pe toţi, PSD, PNL, PC, ştiu că dacă vreţi, puteţi acest lucru. Asta vrea România, asta vrea bucureştenii".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici