Ce se află pe LISTA DE CUMPĂRĂTURI a Senatului?

Senatul României achiziţionează stingătoare de incendiu, servicii de verificare a instalaţiei de stingere a incendiilor şi servicii ITP pentru peste o sută de maşini, conform cererilor de ofertă afişate pe pagina de internet a instituţiei.

310 afișări
Imaginea articolului Ce se află pe LISTA DE CUMPĂRĂTURI a Senatului?

Senatul României a depus o cerere de ofertă pentru achiziţionarea a 50 de stingătoare de incendiu.

"Ofertantul trebuie să garanteze că stingătoarele de incendiu îndeplinesc cerinţele tehnice conform Ordinului nr. 231 din 18 octombrie 2011 pentru aprobarea unor reglementări tehnice privind cerinţele tehnice generale şi condiţiile pentru introducerea pe piaţă a mijloacelor de apărare împotriva incendiilor şi să elibereze certificat de garanţie şi declaraţie de conformitate pentru ele", se arată în cererea de ofertă postată pe site-ul Senatului.

Termenul limită, inclusiv livrarea, este până la data 30.03.2017, iar ofertantul trebuie să asigure transportul stingătoarelor la sediul Senatului.

De asemenea, Senatul a depus o cerere de ofertă şi pentru servicii de verificare a instalaţiei de stingere a incendiilor cu hidranţi. Serviciile presupun verificarea funcţionarii robinetului principal şi a robineţilor hidranţilor, măsurarea presiunii la racordul hidrantului, verificarea dotării cu echipamente şi accesorii pentru intervenţie şi verificarea furtunurilor.

Alte servicii pe care Senatul le achiziţionează sunt servicii de întreţinere periodică pentru platformele pentru persoane cu dizabilităţi.

De asemenea, instituţia cumpără şi servicii ITP pentru un număr de 104 autovehicule. Pentru cele mai multe dintre maşini, inspecţia tehnică periodică expiră în lunile octombrie şi noiembrie ale acestui an.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici