Ce spune unul dintre cei doi lideri exluşi din PSD despre posibilitatea de a i se alătura lui Ponta

Senatorul Adrian Ţuţuianu a declarat, luni, că nu a contestat conducerea PSD pentru a pleca în partidul lui Victor Ponta, afirmând că, deşi îl respectă pe fostul premier, scopul său nu este să adere la o altă formaţiune politică.

4264 afișări
Imaginea articolului Ce spune unul dintre cei doi lideri exluşi din PSD despre posibilitatea de a i se alătura lui Ponta

Ce spune unul dintre cei doi lideri exluşi din PSD despre posibilitatea de a i se alătura lui Ponta

„Eu nu m-am certat cu cineva pentru că vreau să mă duc la Victor Ponta. Nu am ieşit cu o scrisoare pentru că vreau să mă duc la Victor Ponta. Îl respect pe Victor Ponta. A fost un premier bun. Nu m-aţi văzut niciodată ieşind public şi condamnându-l pe Victor Ponta. Am spus public că a greşit. Poate era util să fi fost şi Victor Ponta Şi Nicu Bănicioiu şi alţii în PSD. Probabil că am fi avut mai multă forţă, mai multă credibilitate. Dar nu este scopul meu să merg în altă parte. Voi contesta la Comisia de etică, dar nu am nicio speranţă de la Comisia de etică atâta timp cât preşedintele ei, domnul Iordache, s-a pronunţat ieri pentru excluderea mea. Este ca şi când te-ai duce în faţa unui judecător care s-a antepronunţat. Dar procedural voi parcurge acest pas. Voi vedea apoi când este Congresul şi voi merge la instnaţa de judecată”, a afirmat Adrian Ţuţuianu, luni, la Parlament.

Consiliul Executiv al PSD a votat luni pentru excluderea lui Adrian Ţuţuianu şi Marian Neacşu, ultimul dintre ei anunţând că nu va lupta împotriva partidului, dar va contesta decizia.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a anunţat, luni seară, că decizia de a fi excluşi Marian Neacşu şi Adrian Ţuţuianu nu a fost luată ca urmare a scrisorii semnate în care era contestată conducerea PSD , ci ca urmare a acţiunilor de după, cum ar fi discuţii cu Opoziţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici