Cererea USB de renumărare a voturilor din sectorul 1, discutată marţi seara

Biroul Electoral al Sectorului 1 al Capitalei vor lua în discuţie, marţi seara, solicitarea USB de renumărare a voturilor din 18 secţii, au declarat poentru Mediafax surse oficiale.

899 afișări
Imaginea articolului Cererea USB de renumărare a voturilor din sectorul 1, discutată marţi seara

Cererea USB de renumărare a voturilor din sectorul 1, discutată marţi seara (Imagine: Marian Ilie/ Mediafax Foto)

"Mai avem puţin şi centralizăm datele din tot sectorul, apoi luăm în discuţie, în această seară, solicitarea făcută de USB", au declarat surse oficiale.

Potrivit legislaţiei, solicitarea de renumărare a voturilor poate fi pusă în discuţie doar după centralizarea tuturor proceselor verbale din circumscripţie.

USB a cerut BEC Sector 1 renumărarea votuirilor în 18 secţii "pentru a se stabili în mod obiectiv rezultatele alegerilor" în condiţiile în care a constatat "discrepanţe semnificative" între voturile obţinute de Clotilde Armand şi cele ale USB la consiliul local.

"Uniunea Salvaţi Bucureştiul a transmis o întâmpinare Biroului Electoral de Circumscripţie al Sectorului 1 Bucureşti prin care solicită renumărarea voturilor în 18 secţii de votare (5, 7, 9, 13, 16, 24, 27, 31, 55, 88, 111, 145, 146, 151, 152, 155, 157, 158) pentru a se stabili în mod obiectiv rezultatele alegerilor", potrivit unui comunicat de presă emis de USB.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici