Cezar Preda a anunţat că în judeţul Buzău PDL va face alianţă cu PNL

Preşedintele PDL Buzău, deputatul Cezar Preda, a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, că în judeţul Buzău democrat-liberalii vor face alianţă cu liberalii, cu care au reuşit să se înţeleagă, exprimându-şi, totodată, speranţa ca astfel de colaborări să se extindă şi în alte judeţe.

19 afișări
Imaginea articolului Cezar Preda a anunţat că în judeţul Buzău PDL va face alianţă cu PNL

Cezar Preda a anunţat că în judeţul Buzău PDL va face alianţă cu PNL (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Preşedintele PDL Buzău, Cezar Preda, a declarat că la nivelul Consiliului Judeţean Buzău PNL şi PDL vor face o alianţă, înţelegerea fiind deja parafată.

Deputatul de Buzău a adăugat că PDL va oferi tot sprijinul liberalilor pentru ca postul de vicepreşedinte în Consiliul Judeţean Buzău, ocupat în prezent de social-democratul Ştefan David, să revină PNL.

"Vom face o alianţă cu PNL, este deja stabilită şi la nivelul Consiliului Judeţean, vom sprijini PNL să-şi ia postul de vicepreşedinte şi să ne coordonăm activităţile în ceea ce priveşte deciziile pentru judeţul Buzău. La PSD sunt probleme, preşedintele nu se înţelege cu o parte a partidului, partidul nu se înţelege cu preşedintele. Este nevoie de stabilitate, iar PNL şi PDL sunt capabile să asigure această stabilitate politică la nivelul Consiliului Judeţean", a spus deputatul Cezar Preda.

Liderul PDL Buzău a precizat că speră ca alianţa încheiată cu liberalii în Buzău să devină un exemplu pentru alte organizaţii din ţara, lansând în acelaşi timp şi un atac la adresa liderilor PNL de la centru care i-ar fi îndemnat pe liberalii din teritoriu să nu se apropie de PDL.

"Este un exemplu pentru întreaga ţară că se poate, că cele două partide pot să lucreze raţional şi eficient indiferent de ce spun liderii de la centru care încearcă să păstreze partidul captiv într-o anumită zonă. Sper ca liberalii din ţară să înţeleagă mesajul conform căruia îşi pot găsi parteneri în PDL", a declarat Preda.

PNL şi PDL s-au mai aflat în alianţă la nivelul Consiliului Judeţean Buzău şi anul trecut, însă protocolul încheiat atunci s-a rupt, după ce liberalii s-au alăturat social-democraţilor. La momentul respectiv, Cezar Preda declara că nu va mai bate palma cu liberalii care l-au trădat nemeritat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici