Cezar Preda: Dărâmarea Guvenului este integrată în "gândirea mică" a lui Ponta şi Antonescu

Deputatul PDL Cezar Preda a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, după votarea moţiunii de cenzură, că tot ceea ce s-a întâmplat "este perfect pliat pe ceea ce înseamnă «Iartă-i, Doamne, că nu ştiu ce fac!»" şi că dărâmarea Guvenului este integrată în "gândirea mică" a lui Ponta şi Antonescu.

217 afișări
Imaginea articolului Cezar Preda: Dărâmarea Guvenului este integrată în "gândirea mică" a lui Ponta şi Antonescu

Cezar Preda: Dărâmarea Guvenului este integrată în "gândirea mică" a lui Ponta şi Antonescu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Tot ceea ce s-a întâmplat astăzi este perfect pliat pe ceea ce înseamnă «Iartă-i, Doamne, că nu ştiu ce fac!» Dărâmarea unui guvern la două luni de la instalare, în timp ce acesta era canalizat pe respectarea angajamentelor României, pe stabilitate şi pe ieşirea din recesiune şi în timpul unei campanii de alegeri, este un precedent neîntâlnit în Europa şi în lumea democratică, dar perfect integrat în gândirea mică şi neproductivă a celor care se intitulează lideri politici, domnul Victor Ponta şi domnul Crin Antonescu, politicieni mici, care aspiră la funcţii de stat şi care habar nu au ce înseamnă acest demers pentru România", a spus Cezar Preda.

El a spus că PDL merge înainte şi că nu a greşit prin faptul că "a crezut în oameni".

"Trebuie să ai încredere în oameni, chiar dacă ei nu întotdeauna sunt serioşi, loiali şi maturi", a adăugat Cezar Preda.

Moţiunea de cenzură a opoziţiei a trecut cu 235 de voturi "pentru", Guvernul Ungureanu fiind demis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici