Cezar Preda, despre demisia lui Maior: Orice demisie care întrerupe ceva ce merge bine te surprinde

Deputatul Cezar Preda, membru în comisia parlamenară de control al activităţii SRI, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că l-a „surprins” demisia lui George Maior din funcţia de director SRI, ca „orice demisie care întrerupe ceva ce merge foarte bine”.

1023 afișări
Imaginea articolului Cezar Preda, despre demisia lui Maior: Orice demisie care întrerupe ceva ce merge bine te surprinde

Cezar Preda (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Orice demisie care întrerupe ceva care merge foarte bine te surprinde. M-a surprins demisia domnului Maior. Demisia unui director al Serviciului Român de Informaţii nu este un lucru simplu, nu este un lucru uşor. Motivele cred că le-a explicat preşedintelui Iohannis şi avem un serviciu care la ora actuală nu are director”, a precizat Cezar Preda.

El a mai spus că SRI este un serviciu profesionist, care s-a modernizat şi a ajuns la 55% din încrederea electoratului.

Preda a arătat că preşedintele Iohannis va decide cine este în măsură „să conducă acest drum al SRI”.

Directorul Serviciului Român de Informaţii, George Maior, şi-a înaintat, marţi, demisia de la conducerea SRI preşedintelui României, iar Klaus Iohannis a acceptat-o, a informat Administraţia Prezidenţială.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici