Cezar Preda: E un lucru bun că PDL a predat puterea. Românii se vor convinge că USL nu are soluţii

Preşedintele PDL Buzău, deputatul Cezar Preda, consideră că "orice partid sănătos la cap din lume nu ar fi luat puterea în condiţiile în care USL a ajuns la guvernare", adăugând că predarea puterii de către PDL este "un lucru bun pentru partid".

316 afișări
Imaginea articolului Cezar Preda: E un lucru bun că PDL a predat puterea. Românii se vor convinge că USL nu are soluţii

Cezar Preda (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Cezar Preda a declarat că "e un lucru bun pentru PDL şi coaliţie" faptul că USL a ajuns la putere în maniera în care s-a întâmplat evenimentul, precizând că oamenii au mari aşteptări de la actuala putere, însă vor vedea până la urmă că USL nu are soluţii.

"Multă agitaţie în predarea ştafetei de la Guvernul coaliţiei la Guvernul USL. E primul Guvern după 1989 căruia i se dă puterea şi care nu preia puterea prin alegeri. E un lucru bun pentru PDL şi coaliţie, pentru că acum românii, într-o aşteptare extraordinară de a le fi schimbată viaţa, vor vedea dacă acest Guvern va reuşi până în toamnă să facă acest lucru. Convingerea mea este că de aseară şi până în noiembrie vom vedea numai discuţii sterile pe posturi, pe ce trebuie să facă şi românii nu vor beneficia cu nimic mai mult decât în guvernarea noastră grea", a subliniat preşedintele PDL Buzău.

Preda a adăugat că PDL a dat puterea pentru a-i convinge pe români că USL nu are soluţiile pentru ca oamenii să ducă o viaţă mai bună, aşa cum promite.

"Din punct de vedere politic, înseamnă că PDL a dat puterea pentru a convinge România că ei nu au soluţii. Şi-au dorit prea mult puterea. Niciun partid sănătos la cap din lume nu lua puterea în aceste condiţii, puterea se ia prin alegeri, nu când ţi-o dă cineva. Darul grecesc nu e unul care să-ţi aducă bucurii decât pe termen de o zi", a adăugat Preda.

El a mai spus că se aşteaptă ca tot ce ţine de atributul puterii, schimbarea prefecţilor şi a şefilor de instituţii deconcentrate, să se producă în scurtă vreme: "Orice e atributul puterii se va face, aşteptăm. Acestui Guvern îi dau termen până în toamnă, nu mai mult".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici