Cezar Preda face apel la procurorul general să se autosesizeze în cazul terenului Ioanei Băsescu

Vicepreşedintele PDL, deputatul de Buzău, Cezar Preda, a lansat, vineri, într-o conferinţă de presă, un apel către procurorul general al României să se autosesizeze în cazul terenului agricol cumpărat de fiica preşedintelui, Ioana Băsescu.

1540 afișări
Imaginea articolului Cezar Preda face apel la procurorul general să se autosesizeze în cazul terenului Ioanei Băsescu

Cezar Preda (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Cezar Preda i-a solicitat procurorului general al României să se autosesizeze în cazul terenului achiziţionat de Ioana Băsescu.

"Solicit procurorului general al României să se autosesizeze în cazul terenului din comuna Nana. Văd că delatorii politruci ai USL nu au curaj să facă plângere penală, dar vor să facă comisii parlamentare ca să compromită definitiv Parlamentul, şi atunci ii solicit procurorului general să se autosesizeze pentru că atunci când se autosesizează Parchetul trebuie să înceteze orice comisie parlamentară. Iată ce simplu e. Nu mai e in pericol Ilie Sârbu să fie preşedintele unei comisii şi să răspundă domnia sa câţi bani a luat de la bancă şi câte hectare are in judeţul Timiş. Scapă de aceste obligaţii", a spuis Cezar Preda.

Fiica cea mare a preşedintelui Traian Băsescu, Ioana, a cumpărat un teren agricol de peste 290 de hectare în zona localităţii Nana, din judeţul Călăraşi, contractând de la CEC Bank un credit ipotecar pe 30 de ani de peste un milion de euro şi achitând din surse proprii aproape 280.000 de euro.

Traian Băsescu a declarat că a convins-o pe fiica sa să cumpere terenul pentru că vrea să fie fermier şi a adăugat că, din familie, doar aceasta era eligibilă pentru a primi un credit ipotecar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici