Cezar Preda: Mihail Neamţu face parte din Alianţa partidelor de dreapta, va fi alături de ea

Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, duminică, la Biroul Electoral Central, că Mihail Neamţu, liderul Noua Republică, face parte din această construcţie politică a Alianţei partidelor de dreapta şi că membrii formaţiunii vor candida în cadrul acestei construcţii.

543 afișări
Imaginea articolului Cezar Preda: Mihail Neamţu face parte din Alianţa partidelor de dreapta, va fi alături de ea

Cezar Preda: Mihail Neamţu face parte din Alianţa partidelor de dreapta, va fi alături de ea (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafaxfoto)

"Mihai Neamţu s-a consacrat ca susţinător al acestei construcţii încă din prima zi. A luptat foarte mult, a depus multă energie, a strâns oameni lângă domnia sa, însă naivitatea, tinereţea, neştiinţa acestui hăţiş al modul în care se înregistrează partidele politice l-au făcut să fie în imposibilitatea de a fi partid acum", a spus Preda.

Potrivit prim-vicepreşedintelui PDL, Neamţu "va fi alături de această alianţă şi este în interiorul acestei alianţe, iar membrii săi vor candida în numele partidelor care compun această alianţă".

"Noi am plecat în această construcţie cu patru partide şi, chiar dacă semnatare sunt trei partide, Mihai Neamţu face parte din această alianţă", a precizat Preda.

Despre atacuri venite de la Noua Republică la adresa lui Mihai Răzvan Ungureanu, Cezar Preda a comentat: "Cred că încercaţi să reîncălziţi un subiect, o ciorbă reîncălzită. S-a spus l-a timpul potrivit, sunt mici derapaje de început (..) Noi le-am înţeles, le-am tolerat şi îmi dau seama că ele deja s-au dus în zona neinteresantului şi neimportantului. Important este ca ne-am înţeles toţi rolul".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici