Cezar Preda: PSD ar trebui dat afară de la guvernare

PSD ar trebui dat afară de la guvernare, a declarat, duminică, vicepreşedintele PDL Cezar Preda, care a adăugat că social-democraţii sunt "tentaţi de putere şi de bani".

23 afișări
Imaginea articolului Cezar Preda: PSD ar trebui dat afară de la guvernare

Cezar Preda: PSD ar trebui dat afară de la guvernare (Imagine: Mediafax Foto)

"PSD nu iese de la guvernare. Dacă ar fi vrut asta şi şi-ar fi calculat vreo şansă la prezidenţiale cu Mircea Geoană, e clar că ieşeau până acum. Este clar că pentru ei puterea banului şi modul acesta de a acţiona, cum au făcut cu liberalii, îi tentează mai mult decât să fie un partid de opoziţie. Eu sunt tentaţi de putere, de bani, de o complicitate în ceea ce priveşte divizarea Guvernului, în colaborare cu PNL. Eu cred că nu ar trebui să iasă de la guvernare. Eu cred că ar trebui daţi afară de la guvernare", a declarat Preda.

Atacul lui Cezar Preda la adresa social democraților a continuat, deputatul acuzându-i că," în loc să fie preocupaţi de ce înseamnă situaţia fiecărui cetăţean, se zbat în probleme interne, de reorganizare, de lupte politice interne, fapt care afectează climatul politic".

Preda a subliniat că, în mai multe rânduri, a sugerat în Biroul Permanent al partidului din care face parte că PDL "ar trebui să meargă pe cont propriu şi să-i trimită acasă pe aceşti domni de la PSD".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici