Cezar Preda: Toţi PSD-iştii care intră în contact cu legea sunt cardiaci pe loc şi trebuie trataţi

Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, marţi, referindu-se la "telenovela Năstase" că "toţi PSD-iştii care intră în contact cu legea sunt cardiaci pe loc şi ei trebuie trataţi rapid şi eventual operaţi".

207 afișări
Imaginea articolului Cezar Preda: Toţi PSD-iştii care intră în contact cu legea sunt cardiaci pe loc şi trebuie trataţi

Cezar Preda (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Preda a spus, într-o conferinţă de presă, că referendumul a fost declanşat de două elemente determinante, şi anume "telenovela Năstase" şi plagiatul lui Victor Ponta.

Cezar Preda a arătat că în privinţa "telenovelei Năstase" au ieşit la iveală fapte reale, şi anume că Adrian Năstase nu a avut decât răni superficiale care nu necesitau internarea într-un spital civil, ci puteau fi tratate în spitalul penitenciarului.

Potrivit lui Cezar Preda, PDL "aşteaptă reacţia" lui Victor Ponta şi a ministrului de Interne, Ioan Rus, după ce aceştia doi au spus că Adrian Năstase era într-o stare foarte gravă.

"Aşteptăm reacţia domnului Ponta, domnului Rus asupra afirmaţiilor pe care aceste două persoane publice le-au făcut în acea seară, când domnul Ponta spunea că e foarte grav, iar domnul Rus la fel. Şi până la urmă a oprit aplicarea legii, mandatului de executare pe considerendul că este o stare foarte gravă. De fapt, era o repetiţie la indigo a cazului Nicolescu care atunci când a făcut cunoştinţă cu legea a devenit cardiac şi a şi fost operat pe inimă. Din punctul nostru de vedere, toţi PSD-iştii care intră în contact cu legea sunt cardiaci pe loc şi ei trebuie trataţi rapid şi eventual operaţi", a precizat Cezar Preda.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici