Chelaru: După analiza alegerilor, e foarte posibil ca premierul Victor Ponta să ia o decizie privind candidatura

Senatorul PSD Ion Chelaru a declarat, luni, că, după analiza rezultatelor alegerilor, este foarte posibil ca premierul Victor Ponta să ia o decizie în privinţa candidaturii sale la Preşedinţia României, arătând că PSD aşteaptă o astfel de decizie în următoarele două-trei săptămâni.

69 afișări
Imaginea articolului Chelaru: După analiza alegerilor, e foarte posibil ca premierul Victor Ponta să ia o decizie privind candidatura

Victor Ponta (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

"Rezultatul alegerilor îl consider bun, poate în unele zone ar trebui să fie mai bun. După analiza acestor rezultate e foarte posibil ca premierul, având în vedere rezultatele, să ia o decizie în privinţa candidaturii la Preşedinţia României. Sigur, acest lucru ţine în primul rând de opţiunea dumnealui, probabil că va pune în discuţie, dacă va lua această decizie, şi în structurile de conducere ale partidului. În următoarea perioadă, în două-trei săptămâni, o lună, ne aşteptăm să avem o asemenea decizie", a afirmat Chelaru.

El a mai arătat că nu crede că decizia în privinţa candidaturii la prezidenţiale va fi anunţată la şedinţa CEx a PSD de joi, ora 13.00, unde vor fi analizate rezultatele alegerilor.

"Nu cred că va fi un anunţ în privinţa candidaturii domnului Ponta. Hai să recunoaştem că în periplurile făcute prin ţară i-au cerut cu insistenţă candidatura", a adăugat Chelaru.

Chelaru: Cred că mai mulţi colegi din PNL se gândesc să-şi reanalizeze poziţia şi să refacem USL

Senatorul PSD Ion Chelaru a declarat, luni, că mai mulţi liberali se gândesc să-şi reanalizeze poziţia şi să refacă USL, arătând că există discuţii în acest sens în teritoriu între PSD şi PNL.

"Cred că mai mulţi colegi din PNL se gândesc să reanalizeze poziţia şi să vină şi să refacem USL, ca în toamnă să putem candida, să avem un candidat la Preşedinţie sub această uniune", a spus Chelaru.

El a arătat că au existat discuţii în teritoriu cu liberali în acest sens.

"Au existat discuţii în teritoriu, avem colegi liberali cu care ne-am înţeles foarte bine, deşi opţiunile noastre politice sunt diferite. (...) Neoficial, exprimarea unor colegi şi dintr-o parte şi din alta a fost în acest sens", a adăugat Chelaru.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici