Chiliman: Prigoană să înceteze campania murdară, eu organizez anual acţiuni pentru copii în şcoli

Şeful campaniei lui Radu Stroe, Andrei Chiliman, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că el organizează anual acţiuni în şcoli, unde oferă ghiozdane neinscripţionate, afirmând că acuzaţiile lui Honorius Prigoană se dovedesc a fi, astfel, "o nouă dovadă de lipsă de bun-simţ".

17 afișări
Imaginea articolului Chiliman: Prigoană să înceteze campania murdară, eu organizez anual acţiuni pentru copii în şcoli

Chiliman: Prigoană să înceteze campania murdară, eu organizez anual acţiuni pentru copii în şcoli (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

"Afirmaţiile candidatului PDL la alegerile din Colegiul 1 sunt o nouă dovadă de lipsă de bun-simţ venită din partea unora care se cred stăpânii României. Domnul Honorius Prigoană a fost învăţat că poate să încalce legea când vrea şi cum vrea fără să fie tras la răspundere pentru acest lucru. (...) Adevărata mişelie este filmarea de la o acţiune pe care eu o fac în fiecare an în câte o şcoală din Sectorul 1 şi în care distribui ghiozdane care nu sunt branduite nici cu numele meu nici cu cel al PNL", a susţinut Andrei Chiliman.

El a ţinut să facă un apel "la bun-simţ al acestor oameni să înceteze cu campania murdară şi cu distribuirea de mită electorală, de CD-uri cu manele, de DVD playere şi produse alimentare în cartierele din Colegiul 1".

În plus, Chiliman a informat "familia Prigoană" că, "dacă legea permite juniorului Prigoană să candideze la o vârstă atât de fragedă, nu le permite copiilor să voteze", ţinând să precizeze că Prigoană şi-a amplasat bannerele fără autorizaţie.

"Precizez că domnul Prigoană nu a depus nicio solicitare de autorizaţie pentru amplasarea bannerelor până la momentul la care acestea au fost ridicate. Domnul Prigoană a crezut că se află pe moşia proprie şi personală. În această situaţie, Poliţia comunitară nu a făcut decât să respecte legea şi să dea jos bannerele amplasate ilegal. Solicitarea de amplasare a bannerelor a fost făcută abia luni, 11 ianuarie, a fost avizată şi în cursul zilei de astăzi, 13 ianuarie a fost ridicată. Întotdeauna, de când sunt primar, am lăsat PD-L să vopsească Sectorul 1 în portocaliu, dacă a respectat legea", a conchis Chiliman.

Candidatul PDL pentru locul de deputat din Colegiul 1 din Bucureşti, Honorius Prigoană, a prezentat, miercuri, un filmuleţ în care contracandidatul său, Radu Stroe, şi primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, împart cadouri unor elevi într-o şcoală din colegiu, sub supravegherea Poliţei Comunitare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici