Chiliman: Vreau să fac din PNL Bucureşti cel mai tare partid din Capitală

Preşedintele PNL Bucureşti a declarat, joi, după ce a fost ales în funcţie, că vrea să facă din PNL Bucureşti "cel mai tare partid" din Capitală, pentru câştigarea alegerilor din 2012.

36 afișări
Imaginea articolului Chiliman: Vreau să fac din PNL Bucureşti cel mai tare partid din Capitală

Chiliman: Vreau să fac din PNL Bucureşti cel mai tare partid din Capitală (Imagine: Adrian Neagoe/Mediafax Foto)

"În primul rând vreau să le mulţumesc celor care m-au ales. Le cer însă tuturor să facem o echipă în continuare pentru că Bucureştiul are nevoie de soluţii liberale pentru rezolvarea problemelor pe care le are după atâta vreme şi care, din păcate, după atâtea mandate după 1989 de primar general şi atâţia primari generali au rămas nerezolvate", a spus Chiliman.

Potrivit acestuia, liberalii sunt singurii care pot să ofere Bucureştiului în momentul de faţă mai multă economie şi mai puţină birocraţie.

"Noi suntem singurii care putem să oferim bucureştenilor mai puţină politică şi mai multă administraţie. Noi suntem singurii care putem să le oferim bucureştenilor mai multe servicii de calitate la preţuri cât mai mici şi cred că tot aşa suntem singurii care putem să le oferim mai multă libertate şi mai puţină fiscalitate", a spus Chiliman.

"Este motivul pentru care le cer tuturor colegilor să continuăm din acest moment munca pentru organizare, pentru crearea acestui program în aşa fel încât cât mai repede să putem să le oferim bucureştenilor un proiect coerent din criza în care se află astăzi oraşul. Să nu uităm că Bucureştiul are probleme enorme privind traficul, lipsa locurilor de parcare, lipsa spaţiilor verzi", a mai spus el.

Potrivit acestuia, PDL nu a făcut decât să adâncească criza în care se află Capitala.

"Noi considerăm că soluţiile oferite de cei din stânga cât şi de partidul populist, fără identitate, care este PD-ul …deci noi considerăm că ce au făcut ei până acuma nu a fost decât să adâncească criza şi situaţia grea în care se află Bucureştiul", a mai spus Chiliman.

El a menţionat că vrea să facă astfel încât liberalii să devină primul partid din Bucureşti.

"La ora actuală PNL în Bucureşti este umăr la umăr cu PD şi scopul pe care îl am eu la ora actuală este să fac din PNL Bucureşti primul partid, cel mai tare partid din Bucureşti în aşa fel încât să putem obţine atât Primăria Generală cât şi cât mai multe din primăriile de sector în anul 2012", a mai spus Chiliman.

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a câştigat, joi seară, şefia PNL Bucureşti, la Conferinţa organizaţiei PNL din Capitală, cu 410 voturi, în timp ce contracandidatul său, Cristian Banu, a primit 176 de voturi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici