Chiuariu: Foşti comunişti ne dau lecţii despre cum trebuie reformată justiţia

Ministrul Justiţiei, liberalul Tudor Chiuariu, a declaratcă că "foştii lăudători ai lui Ceauşescu" dau lecţii liberalilor despre guvernare, iar "foştii procurori comunişti" dau lecţii despre cum ar trebui reformată Justiţia.

3 afișări
Imaginea articolului Chiuariu: Foşti comunişti ne dau lecţii despre cum trebuie reformată justiţia

Chiuariu: Foşti procurori comunişti ne dau lecţii despre cum trebuie reformată justiţia

La Şcoala de vară a TNL de la Costineşti, Chiuariu a lăudat activitatea TNL din rândul căruia au fost numiţi miniştri precum Cristian Adomniţie, Bogdan Olteanu, Mihai Voicu, Dan Motreanu sau Cristian David.

"Tinerii care au apărut în politică în alte partide sunt ori buni de pus în vitrină, ori accidente care vor dispărea mai devreme sau mai târziu", a mai declarat Chiuariu.

Chiuariu a atacat şi partidele care critică Guvernul, spunând despre reprezentanţii acestora că sunt "foşti lăudători ai lui Ceauşescu".

"Foştii lăudători ai lui Ceauşescu ne dau încă lecţii de demnitate şi guvernare, iar foştii procurori comunişti ne dau lecţii despre cum ar trebui reformată Justiţia", a completat ministrul PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici