Cicolacu spune că măsurile cuprinse în pachetul „Sprijin pentru România” beneficiază de o sumă dublă faţă de cea alocată pentru sprijinirea populaţiei în timpul pandemiei

  • Ciolacu susţine că pachetul corespunde „momentului dificil în care ne aflăm”.
  • „Astăzi am finalizat detaliile, am stabilit ce are de făcut fiecare ministru, dar şi Parlamentul, pentru ca acest plan să fie adoptat şi implementat cât mai repede”, a adăugat liderul PSD.
371 afișări
Imaginea articolului Cicolacu spune că măsurile cuprinse în pachetul „Sprijin pentru România” beneficiază de o sumă dublă faţă de cea alocată pentru sprijinirea populaţiei în timpul pandemiei

„Avem nevoie de un plan de acţiune concret pentru a le oferi ajutor cetăţenilor şi pentru a pune din nou România în mişcare. Românii au rezistat în ultimii doi ani în faţa pandemiei care a fost urmată de o criză energetică fără precedent. Peste toate acestea a venit şi acest război. Cu toate acestea, românii au făcut mereu faţă provocărilor. Acum, trebuie ca şi clasa politică să se ridice la nivelul cetăţenilor. Trebuie să oferim un ajutor real, speranţă şi oportunităţi cetăţenilor”, a spus luni seara Marcel Ciolacu.

„A venit momentul ca noi, oamenii politici, să livrăm. Programul are o valoare de 17,3 miliarde de lei, este o sumă dublă faţă de banii alocaţi pentru sprijinirea populaţiei în timpul pandemiei şi acest plan nu afectează alocările bugetare pentru investiţii şi pentru dezvoltarea economiei”, a mai spus Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici