Cine este Ion Ştefan, propunerea pentru Ministerul Dezvoltării Regionale în Guvernul Orban

Ion Ştefan, propunerea PNL la Ministerul Lucărilor publice şi Dezvoltării, are 50 de ani, este de profesie inginer electromecanic şi deputat de Vrancea din 2016. El e şi directorul general al unui magazin din Focşani.

3825 afișări
Imaginea articolului Cine este Ion Ştefan, propunerea pentru Ministerul Dezvoltării Regionale în Guvernul Orban

Cine este Ştefan Ion, prupunerea pentru Ministerul Dezvoltării Regionale, în Guvernul Orban

Potrivit CV-ului său, Ion Ştefan este de profesie inginer electromecanic, urmând studiile Institutului de Marină Civilă (IMC), Constanţa.

A fost ales deputat la alegerile din 2016.

Ion Ştefan e şi directorul general al SC Balcanic Prod SRL, un magazin din Focşani.

Totodată, acesta este membru al Centrului Judeţean de Excelenţă PNL Vrancea.

A fost vicelider al grupului parlamentar al Partidului Naţional Liberal, până în 2018.

A făcut parte din comisia pentru industrii şi servicii, până în decembrie 2017 şi din comisia pentru buget, finanţe şi bănci, din decembrie 2017, până în aprilie 2018, iar din aprilie 2018, face parte din comisia pentru industrii şi servicii.

În legislatura actuală, Ion Ştefan este iniţiatorul a 60 de propuneri legislative, dintre care patru au fost deja promulgate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici