Cine sunt cei patru parlamentari PSD care au semnat moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă - DOCUMENTE

Patru parlamentari PSD au semnat moţiunea de cenzură la adresa Executivului. Fostul deputat PSD Mihăiţă Găină, fostul senator PSD Emanoil Savin, deputatul PSD Marius Bota şi senatorul afiliat PSD Ioan Talpoş, potrivit documentului depus la conducerea Legislativului.

8610 afișări
Imaginea articolului Cine sunt cei patru parlamentari PSD care au semnat moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă - DOCUMENTE

Cine sunt cei patru parlamentari PSD care au semnat moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă - DOCUMENTE

Potrivit listei de semnături ale moţiunii de cenzură depusă la cele două birouri permanente ale Parlamentului, patru aleşi ai PSD, doi senatori şi doi deputaţi, au semnat pentru demersul opoziţiei.

 

Moţiune semnături by Mediafax.ro on Scribd

 

Moţiunea a mai primit 95 de semnături din partea PNL, 40 de semnături de la USR, 30 de semnături de la UDMR şi 26 de semnături Pro România.

De asemenea, ALDE a contribuit cu 20 de semnături, PMP cu 17 semnături, iar minorităţile cu 2 şi independenţii cu 4 semnături.

În total, moţiunea a strâns un număr de 238 de semnături. Pentru a fi adoptată sunt necesare 233 de voturi în plenul reunit al Parlamentului.

Birourile reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului nu au întrunit, marţi seară, cvorumul necesar desfăşurării şedinţei în care trebuiau să stabilească un calendar pentru moţiunea de cenzură, a afirmat preşedintele Camerei Marcel Ciolacu.

Urmează să aibă loc o şedinţă a Birourilor permanente ale Parlamentului, miercuri, de la ora 10.30, pentru a decide calendarul moţiunii.

 

Textul moţiunii by Mediafax.ro on Scribd

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici