Ciocănea critică desemnarea lui Şandru drept cap de listă pentru europarlamentare la PIN

Şeful DAE, secretarul de stat Adrian Ciocănea consideră că o soluţie mai neinspirată decât desemnarea deputatului Laviniei Şandru cap de listă al PIN pentru europarlamentare nu se putea, menţionând că aceasta se află printre cei din cauza cărora România a fost criticată în ultimul Raport de ţară.

3 afișări
Imaginea articolului Ciocănea critică desemnarea lui Şandru drept cap de listă pentru europarlamentare la PIN

Ciocănea critică desemnarea lui Şandru drept cap de listă pentru europarlamentare la PIN

Ciocănea a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că România a fost criticată în ultimul Raport de ţară în legătură cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală. El a menţionat că acea critică era cauzată şi de faptul că Parlamentul a votat o lege prin care autorilor de clipuri publicitare TV destinate promovării imaginii României nu beneficiau de drepturile de proprietate intelectuală cuvenite. Ciocănea a precizat că printre parlamentarii care au fost de acord şi au votat respectiva lege în Comisia de specialitate a fost şi deputatul Lavinia Şandru.

Potrivit şefului DAE, acea lege care contravenea legislaţiei UE şi angajamentelor asumate de România a trebuit să fie amendată printr-o ordonanţă de Guvern. Din acest punct de vedere, Ciocănea consideră că prezentarea Laviniei Şandru drept cap de listă pentru PIN la alegerile europarlamentare este o soluţie neinspirată.

"Am văzut că cel mai mic partid, este vorba despre PIN şi-a finalizat lista de candidaţi. O soluţie mai neinspirată cu doamna Şandru cap de listă nu se putea", crede Ciocănea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici