Ciolacu a cugetat adânc, după întâlnirea cu un ţăran: Nimeni nu mănâncă cu două linguri

Problemele de zi cu zi ale ţăranilor români merită să fie mereu ascultate şi să îşi găsească rezolvare, afirmă premierul Marcel Ciolacu, după o întâlnire cu un ţăran din Vrancea: „Aceşti oameni trebuie ajutaţi. Pentru că aşa cum mi-a zis şi Constantin Crăciun, nimeni nu mănâncă cu două linguri”.

496 afișări
Imaginea articolului Ciolacu a cugetat adânc, după întâlnirea cu un ţăran: Nimeni nu mănâncă cu două linguri

Ciolacu, dornic de pufuleţi

„Am crescut susţinut de o mână puternică precum mâna acestui om! Şi am avut astăzi (marţi - n.r.) onoarea să îi ţin strâns mâna lui Constantin Crăciun, din Cîmpineanca, Vrancea. Nu poate decât să mă inspire, să mă motiveze mâna brăzdată de greutăţi a ţăranului român. Este o mână călită de timpuri, căreia nu o să-i dau drumul niciodată! Este mâna pe care se bazează o ţară întreagă”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

Premierul afirmă că „problemele de zi cu zi ale ţăranilor români merită să fie mereu ascultate şi să îşi găsească rezolvare”.

„Ei trebuie ajutaţi şi să le întindem la rândul nostru mâna spre dialog. Aceşti oameni trebuie ajutaţi. Pentru că aşa cum mi-a zis şi Constantin Crăciun, nimeni nu mănâncă cu două linguri”, încheie Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciolacu,
crăciun,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici