Ciolacu a rămas cu moţiunea „umflată”. Serbarea ar fi fost un succes dacă s-ar fi prezentat şi parlamentarii

  • Moţiunea nu s-a mai votat, fiindcă nu a fost cvorum
  • Şi cinci social-democraţi au lipsit
  • PSD va discuta dacă mai încearcă să depună o altă moţiune
577 afișări
Imaginea articolului Ciolacu a rămas cu moţiunea „umflată”. Serbarea ar fi fost un succes dacă s-ar fi prezentat şi parlamentarii

Ciolacu a rămas cu „moţiunea” umflată. Serbarea ar fi fost un succes dacă s-ar fi prezentat şi parlamentarii

Moţiunea mult anunţată a social-democraţilor nu a mai fost votată. Cele 250 de voturi de care Marcel Ciolacu era atât de sigur, nu au fost de găsit decât pe ciornă, nu şi în urne.

De două ori a fost suspendată şedinţa de plen pentru a se mai strange parlamentari. Cu toate acestea, nu a fost cvorum.

Ce zice Ciolacu? PSD ar fi avut voturile, dacă parlamentarii nu ar fi lipsit. Mai ceva ca-n schiţele lui Caragiale. Serbarea ar fi fost un succes total, dacă s-ar fi prezentat copiii.

Pe scurt, în afară de aşa zişii aliaţi ai PNL, au lipsit şi cei pe care PSD se baza. Chiar şi cinci din tabăra lor. Trei dintre ei s-au îmbolnăvit înainte de vot. Alţi doi nu au răspuns la telefon. PSD va propune excluderea lor din partid. Ciolacu e prea supărat, nu crede că sunt bolnavi.

PSD va lua în calcul depunerea unei alte moţiuni. Sunt slabe şanse să încerce iar cu aceasta, căci ciorba reîncălzită nu mai are gust.

DOAR 226 PARLAMENTARI PREZENŢI

BOLNAVI                                                                           NU AU RĂSPUNS LA TELEFON

CARMEN DAN                                                                  ROXANA PĂŢURCĂ

CĂTĂLIN RĂDULESCU                                                      DAN CIOCAN

ADRIAN TODOR

„Eu v-am spus că dacă se va da vot pe moţiune, vom avea 250 de voturi. Astăzi nu s-a dat vot pe moţiune S-a votat vreo moţiune?”, a fost răspunsul lui Ciolacu, după ce a rămas cu moţiunea „umflată”.

„PNL au cumpărat parlamentari bucată cu bucată, ca să lipsească de la votul pe moţiune. Un lucru bun s-a întâmplat astăzi, s-au separate apele, am descoperit care ne sunt trădătorii. Ştiţi şi dvs că cele 250 de voturi nu erau ale PSD. Evident, ne-am bazat pe sprijinul UDMR”, a justificat situaţia Alfred Simons.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici