Ciolacu anunţă reformarea Comitetului Executiv PSD: Niciodată să se mai întâmple ce s-a întâmplat

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a susţinut, la Timiş, că e necesară reformarea Comitetului Executiv. Astfel, prin modificarea statului de partid, alături de preşedinţii de organizaţii, din CEx o să facă parte primarii de mari municipii şi preşedinţii de CJ.

215 afișări
Imaginea articolului Ciolacu anunţă reformarea Comitetului Executiv PSD: Niciodată să se mai întâmple ce s-a întâmplat

Ciolacu anunţă reformarea Comitetului Executiv PSD

"Acum realizez foarte bine, acel Comitet Executiv, ca să nu dăm vina pe o singură persoană, dumneavoastră v-a furat totul. Cea mai lovită organizaţie a fost a dumneavoastră (PSD Timiş- n.r.). (...) Modificările propuse la statut, nu numai schimbarea numelui Comitetului Executiv, schimbarea structurii CEx din care să facă parte, alături de preşedinţii de organizaţii, primarii de mari municipii şi preşedinţii de Consilii Judeţene, astfel încât forul să fie cât mai larg şi niciodată să se mai întâmple ce s-a întâmplat. Nu mai putem păcăli pe nimeni că vom face nişte modificări pe ici pe colo dar de fapt nu modificăm nimic", a declarat, duminică, la Timişoara, Marcel Ciolacu.

Secretarul general al social-democraţilor, Paul Stănescu, a spus că Viorica Dăncilă şi Liviu Dragnea au folosit CEx-ul în interes personal şi că ar trebui ca măcar numele acestui for să fie schimbat, fiind unul toxic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici