Ciolacu: Capul plecat sabia nu-l taie, cea mai mare prostie din neamul românesc

Premierul Marcel Ciolacu a spus la Summit-ul Autorităţilor Publice Locale din România că zicala „Capul plecat sabia nu-l taie” e cea mai mare prostie din neamul românesc.

1037 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Capul plecat sabia nu-l taie, cea mai mare prostie din neamul românesc

„Când aud vorba străveche <Capul plecat sabia nu-l taie>... Nu cred că există o prostie mai mare în neamul românesc decât această zicală. Oameni buni, trebuie să avem, să ne asumăm un plan şi nişte proiecte regionale majore, cu care să mergem la UE şi vă garantez că nu ne va refuza nimeni niciodată, dar trebuie să fim coerenţi”, a spus Marcel Ciolacu, într-un discurs în care a cerut implicarea autorităţilor locale în dezvoltarea României.

El susţine că „e prea mare dinamică, ca să nu ieşim din logica asta”.

„<Capul plecat sabia nu-l taie>, păi aşa niciodată nu o să înaintăm, totdeauna o să ne pitim şi o să încercăm să supravieţuim ba politic, ba administrativ”, încheie premierul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici