Ciolacu, către ambasadorul SUA la Bucureşti: ”Parlamentul, hotărât să contribuie la crearea unui mediu propice de afaceri”

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, i-a transmis, luni, ambasadorului SUA la Bucureşti, Adrian Zuckerman, că Parlamentul este hotărât să contribuie la crearea unui mediu propice pentru afaceri şi investiţii. Cei doi oficiali susţin continuarea dialogului dintre SUA şi România.

708 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, către ambasadorul SUA la Bucureşti: ”Parlamentul, hotărât să contribuie la crearea unui mediu propice de afaceri”

Ciolacu, către ambasadorul SUA la Bucureşti: ”Parlamentul, hotărât să contribuie la crearea unui mediu propice de afaceri”

„Apreciem tranziţia fără sincope la nivelul conducerii Ambasadei, ceea ce a permis o reprezentare neîntreruptă a SUA în România, la nivel ambasadorial. Este un semnal puternic privind importanţa pe care Statele Unite ale Americii o acordă României, dar şi angajamentul personal al Excelenţei Voastre faţă de misiunea majoră care v-a fost încredinţată. Vă urăm mult succes în întreaga activitate şi vă dorim o şedere cât mai plăcută în România!”, afirmat Marcel Ciolacu, potrivit comunicatului de presă remis MEDIAFAX.

Cei doi oficiali au susţinut ideea ca dialogul dintre România şi SUA să continue „în acelaşi ritm accelerat din ultima perioadă”.

„Vă asigur de întreaga prietenie şi deschidere pentru o conlucrare constructivă, de la nivelul dialogului parlamentar, în susţinerea relaţiilor dintre ţările noastre şi a cooperării în proiecte de interes reciproc, dar şi pentru înregistrarea unor progrese semnificative în cadrul parteneriatului strategic româno-american!”, a subliniat Marcel Ciolacu.

Preşedintele Camerei Deputaţilor i-a transmis diplomatului că Parlamentul României e dispus să contribuie la crearea unui mediu propice pentru afaceri şi investiţii,

„Concret, preşedintele Camerei Deputaţilor a declarat că Parlamentul este hotărât să contribuie, conform atribuţiilor sale constituţionale, la crearea unui mediu propice pentru afaceri şi investiţii prin: sporirea predictibilităţii şi transparenţei legislaţiei fiscale şi asigurarea unui cadru legislativ stabil şi transparent, care să ofere beneficii economiei naţionale şi investitorilor. La rândul său, E.S. domnul Adrian Zuckerman a spus că Statele Unite ale Americii sunt şi vor fi cel mai bun prieten al României în regiune şi că vor oferi tot sprijinul necesar pentru aprofundarea parteneriatului strategic atât sub aspect militar, cât şi din punct de vedere economic şi al statului de drept”, se mai arată în comunicatul remis MEDIAFAX.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici