Ciolacu cere „toleranţă zero faţă de bombardierii” care vin pe litoral

Premierul Marcel Ciolacu cere toleranţă zero faţă de „aşa zişii bombardieri” care ajung în această perioadă pe litoral. El a spus că poliţiştii şi jandarmii au toată susţinerea pentru a face ordine pe litoral.

968 afișări
Imaginea articolului Ciolacu cere „toleranţă zero faţă de bombardierii” care vin pe litoral

Ciolacu cere „toleranţă zero faţă de bombardierii” care vin pe litoral

Marcel Ciolacu le-a transmis poliţiştilor şi jandarmilor că toleranţa faţă de cei care fac scandal pe plajele de pe litoralul românesc trebuie să fie zero.

„Vine weekendul şi probabil iar staţiunile de pe litoral vor fi pline de turişti. Vreau să fac un apel către forţele de ordine: să fie foarte ferme în aplicare legii. Oamenii vor lege şi ordine. Trebuie toleranţă zero faţă de toţi aşa-zişii bombaerdieri care fac scandal şi confundă plajele şi drepturile cetăţeneşti cu maidanul în România”, a spus Ciolacu.

Premierul le-a transmis poliţiştilor şi jandarmilor că au toată susţinerea sa, a Guvernului şi a tuturor oamenilor „de bun simţ” din această ţară.

Declaraţiile vin în contextul scandalurilor din minivacanţă, când mai multe persoane s-au bătut cu jandarmii la Eforie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici