Ciolacu confirmă că PSD depune luni moţiunea de cenzură în Parlament

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că moţiunea de cenzură va fi depusă luni în Parlament, iar săptămâna viitoare va fi citită în plen.

625 afișări
Imaginea articolului Ciolacu confirmă că PSD depune luni moţiunea de cenzură în Parlament

Ciolacu confirmă că PSD depune luni moţiunea de cenzură în Parlament

Marcel Ciolacu a spus, duminică seara, la lansarea candidaţilor la Primăria Capitalei şi primăriile de sector, că luni va fi depusă moţiunea de cenzură la adresa Guvernului.

„Mâine (luni – n.r.) PSD va depune moţiunea de cenzură la Parlament şi în cursul săptămânii viitoare va avea loc şi citirea moţiunii, urmând să programăm votul”, a anunţat Ciolacu.

Acesta a spus că va susţine echipa PSD la Primăria Capitalei şi la primăriile de sector, pentru că sunt oameni care au arătat că sunt în stare să gestioneze situaţia grea prin care trece România în perioada epidemiei de COVID-19.

„Îi cunoaşteţi pe toţi, cel puţin în ultimele luni au fost alături de bucureşteni, în lupta cu pandemia, după ce Guvernul României a mutat toată responsabilitatea gestionării pandemiei către autorităţile locale. Mai nou doresc să facă acelaşi lucru şi cu redeschiderea şcolilor, deoarece nu găsesc soluţii şi sunt incompetenţi. Doresc, de asemenea, să mute toată gestionarea redeschiderii şcolilor către autorităţile locale”, a spus Ciolacu.,

Acesta a atacat, din nou, modul în care au fost selectaţi candidaţii PNL şi USR Plus, spunând că este o „echipă hibrid”.

„O echipă hibrid, însăilată de către PNL şi USR la Vila Lac 1, după interesele de partid. Au împărţit voturile bucureştenilor pe ascuns, în nişte aranjamente mici, de grup şi de partid”, a mai spus Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici