Ciolacu, de Ziua Internaţională a Refugiatului: Românii sunt un exemplu pentru întreaga lume

Premierul Marcel Ciolacu spune marţi, de Ziua Internaţională a Refugiatului, că românii sunt un exemplu în întreaga lume şi au demonstrat ce înseamnă cu adevărat sprijinul şi generozitatea în faţa terorii, după ce 4,6 milioane de refugiaţi din Ucraina au ajuns în ţara noastră.

237 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, de Ziua Internaţională a Refugiatului: Românii sunt un exemplu pentru întreaga lume

„În martie 2022, am văzut ce înseamnă teroarea pe străzile pline de cratere, privind blocurile bombardate din Bucea şi Irpin. Şi am înţeles groaza trăită de familiile disperate, obligate să fugă din calea războiului. Peste 4,6 milioane de ucraineni au ales ca adăpost ţara noastră, majoritatea fiind femei şi copii. Am văzut şi cum, de atunci şi până astăzi, românii au probat o solidaritate fără precedent: un generos efort naţional care a construit un spaţiu al siguranţei şi liniştii pentru refugiaţii din Ucraina”, a scris marţi Marcel Ciolacu pe Facebook.

El adaugă că românii sunt un exemplu pentru întreaga lume.

„Prin ceea ce poporul nostru face de aproape un an şi jumătate, demonstrăm ce înseamnă cu adevărat sprijinul şi generozitatea în faţa terorii. Iar eu am învăţat de la familia mea o lecţie sfântă: că atunci când faci un bine, Dumnezeu ţi-l va întoarce cu siguranţă!”, a mai scris premierul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici