Ciolacu, deranjat când a fost întrebat dacă staţia GPL la care au avut loc exploziile aparţine fiului unui primar PSD. Ce a răspuns premierul

Dacă dumneavoastră credeţi că eu, preşedintele partidului, ştiu cu ce se ocupă copiii primarilor sau copiii membrilor sau ce membri au GPL, vă înşelaţi, spune premierul Marcel Ciolacu, întrebat dacă staţia GPL la care au avut loc exploziile aparţine fiului unui primar PSD.

12086 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, deranjat când a fost întrebat dacă staţia GPL la care au avut loc exploziile aparţine fiului unui primar PSD. Ce a răspuns premierul

Sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu

Este fiul unui primar. Dacă dumneavoastră credeţi că eu, preşedintele partidului, ştiu cu ce se ocupă copiii primarilor sau copiii membrilor sau ce membri au GPL, vă înşelaţi. Vorbim să salvăm vieţi şi mă întrebaţi de…”, a declarat Ciolacu.

„În acest moment ne concentrăm să salvăm cât mai multe vieţi. Mecanismul european (n.r. - de protecţie civilă) este declanşat. Încă nu a plecat niciun pacient. Au fost, în sălile de operaţie, vreo patru, aici la Floreasca. O să merg cu domnul ministru (n.r. - Cătălin Predoiu) şi la Bagdasar. Mai sunt şi acolo pacienţi”, a mai spus premierul la Spitalul Floreasca.

Ministerul Sănătăţii a anunţat că în spitalele din Bucureşti sunt internate 46 de victime ale exploziilor din Crevedia.

Informarea a fost făcută imediat după miezul nopţii.

„În spitalele din Bucureşti sunt internate în acest moment 46 de victime ale exploziilor care au avut loc la o staţie GPL din localitatea Crevedia, judeţul Dâmboviţa”, a anunţat Ministerul Sănătăţii.

Cei mai mulţi pacienţi sunt la Spitalul Floreasca. Opt pacienţi sunt intubaţi.

„13 sunt la Spitalul Bagdasar Arseni, 4 la Spitalul de Arşi, 28 la Floreasca, 1 la Elias. 8 pacienţi sunt intubaţi. Cifrele vor fi actualizate pe măsură ce apar noi informaţii”, a precizat MS.

Anterior, premierul Marcel Ciolacu a anunţat că pe parcursul nopţii patru pacienţi vor fi transferaţi în Italia şi Belgia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici