Ciolacu, despre candidatura lui Geoană la alegerile prezidenţiale: nu cred în ciorbe reîncălzite

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a comentat posibila candidatură a lui Geoană la alegerile prezidenţiale spunând nu crede în ciorbe reîncălzite.

1071 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, despre candidatura lui Geoană la alegerile prezidenţiale: nu cred în ciorbe reîncălzite

Ciolacu, despre candidatura lui Geoană la alegerile prezidenţiale: nu cred în ciorbe reîncălzite

Declaraţiile au fost făcute joi, la Europa FM. Marcel Ciolacu a ironizat sondajele de opinie şi a spus că discuţiile despre candidaţi sunt premature.

„Foarte bine, să candideze toată lumea, nu mai are rost să facem alegeri, m-am uitat în sondaje, am văzut că deja sunt câştigate. (...) Este prematură discuţia, domnul Geoană este la NATO, are o misiune de îndeplinit, eu n-am nicio problemă, trăim într-o democraţie”, a explicat Ciolacu.

Liderul PSD a mai spus că partidul pe care îl conduce are nevoie de un alt candidat.

„Partidul va decide. Aş vedea un om mai de stângă, mai aplicat şi aflat în vâltoarea din România, nu cred în ciorbe reîncălzite”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Şeful PSD a comentat şi varianta ca partidele de la guvernare să aibă un candidat comun.

„E o abordare politică”, a precizat liderul PSD care nu a spus când va fi luată decizia privind numele candidatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici