Ciolacu, despre cazul Pintea: Vom discuta despre cum trebuie să abordeze PSD astfel de situaţii

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a spus, luni, referitor la propunerea venită din partea preşedintelui PSD Maramureş, Gabriel Zetea, care vrea suspendarea din partid a Sorinei Pintea, că va avea loc o discuţie informală, pentru a se decide „abordarea în astfel de situaţii”.

558 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, despre cazul Pintea: Vom discuta despre cum trebuie să abordeze PSD astfel de situaţii

Ciolacu, despre cazul Pintea: Vom discuta despre cum trebuie să abordeze PSD astfel de situaţii

„Cât timp eu o să conduc partidul, nu o să duc partidul către cazuri personale. (...) Va avea loc o discuţie despre cum trebuie să abordeze partidul astfel de situaţii. Va avea loc mâine (marţi - n.red.) o întâlnire informală. (...) Este o decizie care afectează întregul partid, o iau cu preşedinţii de consilii judeţene si apoi o comunicăm”, a afirmat Ciolacu.

Totodată, în cadrul întâlnirii va fi abordată şi problema de la Caraş Severin, acolo unde procurorii DIICOT au deschis o anchetă ce vizează membri ai PSD.

Preşedintele PSD Maramureş, Gabriel Zetea, susţinea, duminică, faptul că va cere suspendarea din partid a Sorinei Pintea, ca urmare a arestării ei într-un dosar de corupţie, precizând că va cere modificarea Statutului PSD, astfel încât „actele de corupţie să fie pedepsite asupru din punct de vedere politic”.

Tribunalul Bucureşti a decis, sâmbătă, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea, în prezent manager al Spitalului din Baia Mare. Decizia nu este definitivă. Ea este acuzată că a luat de mită sumele de 10.000 de euro şi 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract.

Fostul ministru al Sănătăţii s-a simţit rău, luni dimineaţă, şi a fost dusă la spital pentru a primit îngrijiri medicale. Ulterior, ea a fost dusă din nou, în Arestul Central.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici