Ciolacu, despre decizia anulării testării din green-pass: PNL ne scoate din Europa civilizată

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că prin decizia Guvernului, de eliminare a testării din certificatul verde, PNL scoate România din Europa civilizată, unde testul rămâne o soluţie unanim acceptată pentru ca viaţa economico-sociallă să continue.

6793 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, despre decizia anulării testării din green-pass: PNL ne scoate din Europa civilizată

Sursa foto: Mediafaxfoto

Cioacu a scris, luni, pe Facebooc faptul că „în România lui Iohannis şi Cîţu, testarea care, alături de vaccinare şi trecerea prin boală, a stat la baza apariţiei certificatului digital COVID la nivel european, este, practic, anulată prin Hotărâre de Guvern! Românii care se testează nu mai au, efectiv, nici un drept”,

Preşedintele PSD spune, prin decizia luată, guvernarea „marilor apărărori ai libertăţii şi democraţiei” devine una care încalcă „barbar” toate drepturile fundamentale ale cetăţenilor.

„Prin asemenea decizii, PNL ne scoate din Europa civilizată, unde testul negativ rămâne o soluţie unanim acceptată pentru ca viaţa economico-socială să continue!”, spune Ciolacu.

Acesta adaugă că i acesta este un motiv pentru care marţi, la votul moţiunii de cenzură, „aceşti satrapi ai libertăţii” trebuie să pice testul moţiunii.

„Nu vom accepta asemenea reglementări aberante şi vom modifica în Parlament acest HG prin care democraţia este transformată într-o autocraţie sanitară, condusă robotic de la Cotroceni!”, a mai scris Marcel Ciolacu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici