Ciolacu, despre măsurile fiscale: Nu o să fie nimic ascuns

Premierul Marcel Ciolacu spune că pachetul pe măsuri fiscale pentru care îşi va asuma răspunderea în Parlament va fi pus în dezbatere publică în această săptămână. El afirmă că tichetele de masă ar putea fi plătite numerar.

703 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, despre măsurile fiscale: Nu o să fie nimic ascuns

Ciolacu, despre măsurile fiscale: Nu o să fie nimic ascuns

„Cred că săptămâna aceasta vor fi ridicate pe site-ul Guvernului în transparenţă. Pe urmă îşi iau avizele, trec prin şedinţă de guvern, apoi sunt înaintate Parlamentului. Procedura e o săptămână, două. Nu o să fie nimic ascuns. Am mai auzit că vrea să facă cineva o moţiune de cenzură, dar de fapt e o şmecherie pentru ca nimeni să nu ştie ce e acolo..., Fals. Vor fi şi zile pentru depunerea amendamentelor”, spune Marcel Ciolacu.

De asemenea, există o propunere ca tichetele de masă să fie acordate în bani.

„Companiile care emit aceste tichete au ajuns la un comision destul de mare, din punctul meu de vedere, 3% la emitere, 3% la colectare... Din informaţiile pe care le am eu... Dacă nu înţelegem că nu putem să avem profit excepţional, poate şi cu 1% impozit cu doi angajaţi, eu astfel de şmecherii nu le mai accept. Atunci voi lăsa alternativă. Nu vorbim de voucherele de vacanţă”, încheie Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici