Ciolacu, după anunţul Comisiei Europene: Guvernul va fi un partener de încredere pentru Ucraina şi Moldova

Guvernul României va fi un partener de încredere pentru Ucraina şi Moldova în procesul de aderare la UE, a transmis miercuri Marcel Ciolacu, după ce CE a recomandat începerea negocierilor de aderare la UE pentru cele două ţări.

152 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, după anunţul Comisiei Europene: Guvernul va fi un partener de încredere pentru Ucraina şi Moldova

Într-un mesaj postat pe platforma X, premierul Marcel Ciolacu salută decizia CE.

„Guvernul României va fi un partener de încredere pentru Ucraina şi Moldova în acest proces, şi sper într-o decizie pozitivă a liderilor UE în decembrie”, a scris şeful Guvernului.

Comisia Europeană a recomandat Consiliului European începerea negocierilor de aderare la UE pentru Republica Moldova şi Ucraina.

O decizie va fi luată în decembrie de liderii UE.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici