Ciolacu, după declaraţiile preşedintelui Iohannis: Trist preşedinte, jalnic profesor!

  • Trist preşedinte, jalnic profesor!”, scrie liderul PSD, Marcel Ciolacu, pe Facebook, după conferinţa de presă a preşedintelui Klaus Iohannis.
  • Liderul social-democrat îi aminteşte lui Iohannis că nu este preşedintele PNL
  • Sunt 7 milioane de copii, părinţi şi bunici care nu ştiu nici acum ce se va întâmpla pe 14 septembrie, scrie Ciolacu
1158 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, după declaraţiile preşedintelui Iohannis: Trist preşedinte, jalnic profesor!

Ciolacu, după declaraţiile preşedintelui Iohannis: Trist preşedinte, jalnic profesor!

„Este inacceptabil să te speli pe mâini pentru că Guvernul TĂU n-a fost în stare să facă NIMIC pentru deschiderea în siguranţă a şcolilor. Cum adică să se ocupe primarii? Guvernul ce păzeşte, domnule Iohannis?! Sunt 7 milioane de copii, părinţi şi bunici care nu ştiu nici acum ce se va întâmpla pe 14 septembrie. Cum adică să spui că elevii se obişnuiesc repede cu <lucrurile mai puţin plăcute>?! Cu lipsa manualelor, a tabletelor şi cu purtarea ore în şir a măştilor luate din banii părinţilor?! Cu profesorii care vor intra la clasă cu frica că se vor infecta, cu zeci de măsuri aberante venite de la centru pentru primari, cu localităţi întregi unde nu este nici măcar semnal la telefon?! Cum?!”, scrie Marcel Ciolacu.

Liderul social-democrat îi aminteşte lui Iohannis că nu este preşedintele PNL, ci preşedintele tuturor românilor: „Să nu mai faceţi campanie deşănţată de la pupitrul prezidenţial, să renunţaţi la ameninţările la adresa opoziţiei şi să îmbrăcaţi haina de preşedinte, nu geaca galbenă? Curaj! Un prim pas ar fi susţinerea dublării alocaţiilor! Este legea pe care aţi promulgat-o acum câteva luni şi pe care o aşteaptă milioane de români! Dacă nu pentru altceva, măcar pentru a le putea achiziţiona copiilor lor tabletele atât de necesare acum educaţiei! Tablete pe care, nici după luni de zile, Guvernul pe care îl apăraţi cu atâta ardoare nu a fost în stare să le asigure celor care vor începe luni şcoala on-line”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciolacu,
iohannis,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici