Ciolacu îi cere demisia lui Orban: Nu te joci cu vieţile oamenilor

  • Proiectul de instituire a stării de alertă a fost trecut de Parlament
  • Marcel Ciolacu îi cere demisia premierului Ludovic Orban
  • Liderul PSD: E de nepermis. Nu te joci cu vieţile oamenilor
3696 afișări
Imaginea articolului Ciolacu îi cere demisia lui Orban: Nu te joci cu vieţile oamenilor

Ciolacu îi cere demisia lui Orban: Nu te joci cu vieţile oamenilor

Legea care instituie starea de alertă a trecut de Parlament. Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat în această seară că premierul Ludovic Orban ar trebui să îşi dea demisia din funcţie, pentru modul în care a gestionat situaţia în timpul epidemiei de COVID-19.
 
„Luni ar fi de bun simţ ca domnul Orban să-şi dea demisia. E de nepermis să ai o astfel de scăpare la un asemenea nivel. Sunt prea multe lucruri care se întâmplă de două luni de zile, de când ne luptăm cu această pandemie, în care lucrurile nu funcţionează, (deciziile n.r.) se iau întârziat. Nu poţi te joci cu vieţile oamenilor. Să laşi un vid legislativ de trei zile şi nimeni să nu-şi dea demisia sau să nu fie responsabil", a declarat Marcel Ciolacu, la Antena 3.
 
Deputaţii au respins propunerea PNL ca starea de alertă să intre în vigoare imediat după publicarea în Monitorul Oficial, astfel că aceasta ar putea fi instituită cel mai devreme luni, după două zile în care parlamentarii vor putea ataca la CCR proiectul, şi încă trei zile după publicarea în Monitorul Oficial.
 
Guvernul se reuneşte în şedinţă, mâine, pentru a găsi o soluţie, astfel încât restricţiile să rămână în vigoare după finalizarea stării de urgenţă şi până la intrarea în vigoare a stării de alertă.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici