Ciolacu: În acest moment, colegii din UDMR nu sunt în coaliţie. Seara nu s-a terminat

Cu regret spun, în acest moment UDMR şi colegii mei, Tansczos Barna, Cseke Atilla, Kelemen Hunor nu sunt în această coaliţie, spune liderul PSD, Marcel Ciolacu, premier desemnat. „Dar seara nu s-a terminat”, adaugă el.

463 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: În acest moment, colegii din UDMR nu sunt în coaliţie. Seara nu s-a terminat

Sursa foto: MediafaxFoto

„Atât PSD, cât şi PNL am votat în forurile noastre de conducere ambele variante - cu prezenţa UDMR şi fără prezenţa UDMR la guvernare. După conferinţele de presă, o să ne strângem toţi ce desemnaţi şi vom vedea dacă continuăm discuţia sau vom depune lista de miniştri şi programul de guvernare. Programul de guvernare este finalizat. Din punctul nostru de vedere, cu regret spun, îmn acest moment UDMR şi colegii mei, Tansczos Barna, Cseke Atilla, Kelemen Hunor nu sunt în această coaliţie. Dar, repet, seara nu s-a terminat”, spune Marcel Ciolacu.

Întrebat când depune lista de miniştri, el spune că marţi seara, pentru a se putea convoca birourile permanente reunite pentru a se face calendarul de audieri miercuri la comisii

Chestionat dacă liderul UDRM, Kelemen Hunor, i-a spus cum vor vota parlamentarii Uniunii, el spune: „Nu am avut această discuţie pentru că nu am nicio pretenţie de la domnul Kelemen Hunor, de la UDMR în contextul actual, decât de a rămâne în continuare colegi, prieteni şi sunt ferm convins că ne vom respecta în continuare cum am făcut-o şi până acum”, încheie Ciolacu.

Kelemen Hunor, preşedintele UDMR, a anunţat, marţi seara, că Uniunea a închis etapa de negocieri între cele trei partide pentru coaliţia de guvernare. „Prea multe şanse nu sunt. (...) Am făcut toate eforturile posibile”.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat că „la <<impuse>> nu se poate lucra”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici