Ciolacu: În bugetul SUA este prinsă pentru prima dată securitatea la Marea Neagră

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, marţi seara, în timpul vizitei sale în SUA, că în bugetul SUA este prinsă pentru prima dată securitatea la Marea Neagră.

176 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: În bugetul SUA este prinsă pentru prima dată securitatea la Marea Neagră

„În acest moment se votează bugetul Apărării Statelor Unite, unde pentru prima dată este prinsă securitatea la Marea Neagră. Normal că ne dorim să fie prins şi acest proiect, deja convenit de Congresul SUA şi invocat şi în cadrul Summitului de la Vilnius de către preşedintele Biden”, a spus Marcel Ciolacu.

Acesta a adăugat că se bucură de faptul că toţi congresman-ii cu care s-a întâlnit au înţeles situaţia dificilă prin care trece România, având graniţă cu războiul.

„Absolut toată lumea ne mulţumeşte pentru suportul pe care l-am acordat atât Ucrainei, şi mai ales Republicii Moldova”, a mai spus premierul.

Întâlnirile delegaţiei române continuă în Senat, apoi compania Google.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici