Ciolacu, înainte de consultări: Iohannis trebuie să înţeleagă că a pierdut alegerile şi trebuie să accepte nominalizarea PSD

Klaus Iohannis trebuie să înţeleagă astăzi că a pierdut aceste alegeri şi trebuie să accepte nominalizarea PSD în persoana lui Alexandru Rafila ca prim-ministru desemnat, spune Marcel Ciolacu înaintea consultărilor de la Cotroceni.

513 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, înainte de consultări: Iohannis trebuie să înţeleagă că a pierdut alegerile şi trebuie să accepte nominalizarea PSD

Ciolacu, înainte de consultări: Iohannis trebuie să înţeleagă că a pierdut alegerile şi trebuie să accepte nominalizarea PSD

„Mergem la Cotroceni cu un mandat clar dat de români. Electoratul a sancţionat fosta guvernare condusă de dl. Orban şi de dl. preşedinte Iohannis. Dl. preşedinte Iohannis trebuie să înţeleagă astăzi că a pierdut aceste alegeri şi trebuie să accepte nominalizarea PSD în persoana dlui prof dr Alexandru Rafila să fie prim-ministru desemnat”, spune Marcel Ciolacu.

El a precizat că-i va înmână preşedintelui Klaus Iohannis programul de guvernare al PSD.

„Sunt ferm convins că va găsi calea şi de a-l desemna pe dl. Rafila prim-ministru”, conchide liderul social-democraţilor.

Preşedintele Klaus Iohannis a invitat luni la Palatul Cotroceni preşedinţii partidelor şi formaţiunilor politice reprezentate în Parlamentul României, pentru consultări în vederea desemnării candidatului pentru funcţia de prim-ministru, potrivit Administraţiei Prezidenţiale.

Consultările vor avea loc după următorul program:

Ora 11:00 – Partidul Social Democrat (PSD)
Ora 12:00 – Partidul Naţional Liberal (PNL)
Ora 13:00 – Alianţa USR-PLUS
Ora 14:00 – Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR)
Ora 15:00 – Uniunea Democrată a Maghiarilor din România (UDMR)
Ora 16:00 – Minorităţi naţionale reprezentate în Parlament.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici